Hoe Plaats Ik Een Youtube-Video Op De Instagram-App?

Wil je leren hoe je een YouTube-video op de Instagram-app plaatst? Als dat zo is, moet je weten dat je eindelijk de juiste blog hebt bereikt. En als je ook hulp nodig hebt met andere gerelateerde vragen, kun je gerust bellen op het Instagram klantenservice nummer. En dan zullen de meest bekwame experts u in een mum van tijd de beste oplossingen bieden die ze kunnen.

Volg de genoemde stappen volgens de instructies om een ​​YouTube-video als post naar je Instagram-app te uploaden:

  1. Ten eerste moet je op de knop ‘Delen’ tikken net onder de YouTube-video die je wilt delen.
  2. Vervolgens moet u op de knop ‘Link kopiëren’ tikken.
  3. Ga daarna naar een YouTube-video-downloader-website, plak de YouTube-videolink en tik vervolgens op de knop ‘Start’.
  4. Je moet nu op de knop ‘Link ophalen’ tikken en nadat de video is geconverteerd, moet je de knop ‘Downloaden’ selecteren.
  5. En nu zou je de Instagram-app moeten openen. waarna je op het ‘Plus +’-symbool in de rechterbovenhoek moet tikken en vervolgens de knop ‘Posten’ selecteert.
  6. Vervolgens moet je ook de video selecteren die je wilt uploaden en op het pictogram ‘Blauwe pijl’ in de rechterbovenhoek van de pagina tikken.
  7. In het volgende gedeelte kun je doorgaan en filters toevoegen of de video inkorten. Als je klaar bent, tik je op de knop ‘Volgende’.
  8. En dan in het laatste gedeelte ‘Nieuw bericht’ moet je een bijschrift schrijven voor de video die je uploadt, mensen taggen, een locatie toevoegen en nog veel meer.
  9. Eindelijk, wanneer u klaar bent met de bovenstaande stappen, hoeft u alleen maar naar de onderkant van het scherm te gaan en vervolgens op de knop ‘Delen’ te tikken, en dan bent u helemaal klaar.

Je zou nu helemaal klaar moeten zijn met de hierboven gegeven stappen en zou hetzelfde op elk moment moeten kunnen afhandelen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u bellen Instagram-servicenummer. Dan begeleiden de toegewijde technici u verder met de juiste oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *