Wat Zijn De Stappen Om Een ​​Link Naar Een Instagram Verhaal Te Plaatsen?

Ben je op zoek naar de meest geschikte stappen om een ​​link naar je Instagram Story te kunnen plaatsen? Dan moet je weten dat je nu eindelijk de perfecte blog hebt gevonden die je ooit zou kunnen vinden. En als je ook last hebt van andere Instagram-gerelateerde vragen, kun je wanneer je maar wilt contact opnemen met het Instagram klantenservice nummer. Dan zullen de hoogopgeleide experts u onmiddellijk de beste oplossingen bieden.

De volgende instructies zijn om een ​​link naar je Verhaal op Instagram te plaatsen:

 Allereerst moet je direct in de Instagram-app op de knop ‘Een verhaal toevoegen’ tikken.
 En dan moet je de video selecteren of opnemen die je aan je verhaal wilt toevoegen. Wil je meerdere items dan kan dat eenvoudig; je hoeft alleen maar op het eerste item te tikken en vast te houden.

OPMERKING: je moet weten dat je ook de mogelijkheid hebt om meerdere foto’s te selecteren en vervolgens rolt Instagram er doorheen tijdens het verhaal en geef je ze allemaal een bepaalde hoeveelheid tijd om te laten zien.

 Nadat je je selecties hebt gemaakt, ga je naar het bewerkingsscherm waar je filters, geluid, links, stickers, tekeningen, tekst en nog veel meer kunt toevoegen.
 Klik vervolgens op het linkpictogram dat u bovenaan de pagina ziet en klik vervolgens op de opgegeven URL.
 Hierna moet u de URL typen of plakken in het daarvoor bestemde veld en vervolgens op de knop ‘Gereed’ klikken.
 Eindelijk, eindelijk, wanneer u op het punt staat uw verhaal te delen, zou u een optie ‘Meer zien’ onder aan de pagina moeten zien waar gebruikers kunnen ‘Omhoog vegen’ om de klikbare link te zien.

Als je eenmaal klaar bent met het volgen van het hierboven gegeven proces, zou je allemaal goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment zelf af te handelen. Als u echter een soort storing tegenkomt, weet u dat u zojuist bellen Instagram Nederland servicenummer. En het toegewijde team van technici zal u zeker helpen met verdere benodigde oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *